Prima pagină SomiereSomiere Metalice Premium Somiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cm

Somiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cm

Preț 394.00Lei
 • Cod:
  SomP140*200/34
 • Greutate:
  18.000Kg

Somiera cu cadru metalic este alegerea ideala daca sunteti in cautarea unui pat durabil, comfortabil, rezistent si usor de montat. Noi va punem la dispozitie produse de cea mai inalta calitate si de diverse dimensiuni, pentru a va putea bucura nu doar de un somn linistit, ci si de solutia estetica ideala pentru dormitorul dumneavoastra.

Pentru instalarea sistemului de rabatare va trebui sa gauriti somiera exact ca in una din imaginile din stanga.

Costuri de livrare estimative

începe la 39.30Lei
Dimensiune cadru metalic:
Set 6 picioare reglabile (23 - 26 cm):
Sistem de rabatare standard:

Există în stoc

-+
Îmi doresc
Somiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cm
Somiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cmSomiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cmSomiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cmSomiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cmSomiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cmSomiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cmSomiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cmSomiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cmSomiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cmSomiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cmSomiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cmSomiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cmSomiera Metalica Premium pentru 2 persoane 200cm

Somiera Premium este o somiera ranforsata, durabila cu cadrul metalic din profil 30mm x 30mm si grosime de 1.2mm vopsit in camp electrostatic care este imbinat prin suporturi plastice cu 34 lamele elastice din mesteacan stratificat cu latimea de 53mm si grosime de 8mm.

Pentru ca somnul vostru sa fie unul linistit si odihnitor, de multe ori nu este suficient ca salteaua sa fie una de calitate. Combinatia potrivita intre saltea si somiera pat iti ofera garantia unei pozitii corecte a coloanei vertebrale si iti asigura sustinerea de care ai nevoie.

Somiera este prevazuta cu o bara metalica dubla fata de profilul folosit perimetral – astfel se creeaza 2 zone independente de odihna. Aceasta totodata previne deformarea somierei si ofera un adaos de rezistenta. Prin intermediul spatiilor libere dintre lamele somiera ofera o aerisire constanta a saltelei astfel aerul poate circula si intre-un mod oarecare nu impiedica salteaua sa “respire”.

 

In dependenta de necesitatea aceasta poate fi instalata atat pe 6 picioruse reglabile din metal (cate 4 pe colturi si 2 pe mijloc) cat si cu ajutorul sistemului de ridicare, pentru a avea aces la lada de depozitare din interiorul patului. Pentru instalarea sistemului de rabatare va trebui sa gauriti somiera exact ca in una din imaginile de mai sus.

 

Continut:

Somiera metalica cu lamele din lemn stratificat de mesteacan si suporturi din plastic

la alegere:

 6 picioare reglabile cu 6 suruburi si/sau sistem rabatare (partea stanga si partea dreapta) cu doua pistoane si patru suruburi pentru prindera pistoanelor de sistemul rabatabil.

 

 

Instalare:

 

Somiera PREMIUM are 6 picioare, adica 6 puncte de sustinere. Daca din diferite motive ati ales o somiera fara picioare, fie ca nu aveti posibilitatea de a instala picioarele sau doriti sa o folositi cu sistem de rabatare, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de cel putin 6 puncte de sustinere, 4 pe colturi si 2 pe bara transversala.

Pentru o siguranta mai mare va recomandam sa punteti mai multe puncte de sustinere, vedeti imaginea de mai jos.

Cu rosu sunt evidentiate punctele de sustinere.

Se recomanda punctele de sustinere sa fie pe tot perimetrul somierei cat si pe lungime sau perpendicular barei transversale, vedeti imagine de mai jos.

 

 • Dimensiune profil metalic:
  30x30 mm
 • Grosime Profil Metalic:
  1.2 mm
 • Numar de lamele:
  34 buc.
 • Latime Lamele:
  53 mm
 • Tipul Lamelelor:
  Incastrate in profil
 • Gauri:
  Pentru picioare/sistem rabatare
 • Greutate sustinuta per persoana:
  100 kg