Vezi toate articolele

Vimary Global SRL Accesorii Mobilier

Vimary Global SRL Accesorii Mobilier

Este o companie proaspat infiintata dar care doreste sa ofere clientilor produse de calitate la preturi corecte. Succesul companiei se bazeaza pe experienta de peste 15 ani in domeniu pe piata din Republica Moldova.

Iar intr-un mediu concurential complex si in permanenta schimbare, partenerul de afaceri potrivit este intotdeauna cea mai buna alegere. Apreciaza foarte mult „lucrul bine facut” si cred cu tarie ca doar prin multa munca, pasiune si sortiment vast de produse vor putea atinge obiectivele indraznete propuse.

Sunt dedicati ideii de a crea parteneriate valoroase si sunt dornici de a sustine obiectivele companiilor cu care colaboreaza. Calitatea produselor, pretul si sortimentul sunt argumentele supreme si singurele care merita mentionate.

Descoperiti in gama de produse: mecanisme, furnituri si accesorii pentru urmatoarele tipuri de mobila:

  

Mobila pentru copii 
Mobila pentru living
Mobila de dormitor
Paturi de dormit
Mobilier birou

 

Catalog Online: http://vimary.ro/index.php/ro/catalog-produse

Raportul calitate/preț al produselor este unul din cele mai competitive pe piață.


Transforma producerea mobilierului într-o experiență plăcută !"Vimary Global" garantează clienților un preț corect și competitiv pentru: Somiere, arcuri, picioare, rotile, mecanisme, balamale, amortizoare, capse, TNT, unelte pneumatice, adezivi si elemente decorative.

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Produse Noi