Coșul meu

0 produse
Prima pagină SomiereSomiere DemontabileSomieră Demontabilă Lux

Somieră Demontabilă Lux

Preț325.00Lei
 • Cod:
  SDL140
 • Greutate:
  20.600 Kg

Somiera demontabilă cu cadru metalic este alegerea ideală dacă sunteți în căutarea unui pat durabil, comfortabil, rezistent, ușor de transportat și de montat. Noi vă punem la dispoziție produse de cea mai înaltă calitate și de diverse dimensiuni, pentru a vă putea bucura nu doar de un somn liniștit, ci și de soluția estetică ideală pentru dormitorul dumneavoastră.

Dimensiune cadru metalic:
Set 5 picioare reglabile (23 - 26 cm):
Sistem de rabatare standard:

Produsele lipsesc de pe stoc

Îmi doresc
Somieră Demontabilă
Somieră DemontabilăSomieră DemontabilăSomieră DemontabilăSomieră DemontabilăSomieră DemontabilăSomieră DemontabilăSomieră DemontabilăSomieră Demontabilă LuxSomieră Demontabilă LuxSomieră Demontabilă LuxSomieră Demontabilă LuxSomieră Demontabilă Lux

Somiera Demontabilă este o somiera ranforsată, durabilă cu cadrul metalic din profil 30mmx30mm și grosime de 1.5mm vopsit în câmp electrostatic care este îmbinat prin suporturi plastice cu 24 lamele elastice din fag stratificat cu lățimea de 68mm și grosime de 8mm.

Pentru ca somnul dumneavoastră să fie unul liniștit și odihnitor, de multe ori nu este suficient ca salteaua să fie una de calitate. Combinația potrivită între saltea și somiera pat îți oferă garanția unei poziții corecte a coloanei vertebrale și îți asigură susținerea de care ai nevoie.

Somiera este prevazută cu o bară metalică față de profilul folosit perimetral – aceasta previne deformarea somierei și oferă un adaos de rezistență.

Prin intermediul spațiilor libere dintre lamele somiera oferă o aerisire constantă a saltelei, astfel aerul poate circula și intr-un mod oarecare nu impiedică salteaua să “respire”.

 

În dependență de necesitate aceasta poate fi instalată atât pe 5 piciorușe reglabile din metal (cate 4 pe colțuri și 1 pe mijloc) cât și cu ajutorul sistemului de ridicare, pentru a avea acces la lada de depozitare din interiorul patului.

 

Continut:

Somiera metalica cu lamele din lemn stratificat de mesteacan si suporturi din plastic

la alegere:

 6 picioare reglabile cu 6 suruburi si/sau sistem rabatare (partea stanga si partea dreapta) cu doua pistoane si patru suruburi pentru prindera pistoanelor de sistemul rabatabil.

 

 

Instalare:

 

Somiera DEMONTABILA LUX are 5 picioare, adica 5 puncte de sustinere. Daca din diferite motive ati ales o somiera fara picioare, fie ca nu aveti posibilitatea de a instala picioarele sau doriti sa o folositi cu sistem de rabatare, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de cel putin 5 puncte de sustinere, 4 pe colturi si unul pe bara transversala.

Pentru o siguranta mai mare va recomandam sa punteti mai multe puncte de sustinere, vedeti imaginea de mai jos.

Cu rosu sunt evidentiate punctele de sustinere.

Se recomanda punctele de sustinere sa fie pe tot perimetrul somierei cat si pe lungime sau perpendicular barei transversale, vedeti imagine de mai jos.

 

 • Dimensiune profil metalic:
  30x30 mm
 • Grosime Profil Metalic:
  1.5 mm
 • Numar de lamele:
  24 buc.
 • Latime Lamele:
  68 mm
 • Tipul Lamelelor:
  Incastrate in profil
 • Gauri:
  pentru picioare/pentru sistem rabatare
 • Greutate sustinuta per persoana:
  120 kg